Trädgårdsdagarna på Sofiero d. 17. – 27. august 2023

Trädgårdsdagarna på Sofiero erbjuder något för alla åldrar, oavsett om du är en trädgårdsfantast, blomsterälskare, livsnjutare eller familj på utflykt. Den 17-27 augusti är ni alla välkomna till ett nytt trädgårdskoncept fyllt med inspiration och kunskap.

I den norra delen av parken, kring vinhuset och köksträdgården, blir det aktiviteter av olika slag. Träffa trädgårdsprofiler, gå en guidad tur, ta del av föreläsningar och njut av floristiska installationer. Vid ”Den goda trädgården” kan du lära dig mer om ätbara perenner tillsammans med Sofieros trädgårdsdesigner Sara Bratt. Vid köksträdgården blommar en snittblomsodling skapad av landskapsarkitekten Mona Wembling. Utforska begreppet slow flowers och hämta inspiration till din egen trädgård.

Ta med hela familjen till Sofiero och upptäck hur vacker parken är i slutet av augusti. Missa inte Dahliakvarteret där dahliorna blommar som vackrast. Vid Barnens Sofiero anordnas barnaktiviteter och parken är en enda stor plats för spännande upplevelser. Välkommen på inspirerande sensommardagar på Sofiero.
Foto: Sofiero

Se det store program på: http://www.sofiero.se